AKTUELNO

Živimo u vremenu kada se svakodnevno dešavaju masovna ubistva, ima pedofilije, droge, i to sve treba razraditi, rekao je između ostalog Goran Stojićević.

Goran Stojićević Karamela se nakon srčanog udara vratio poslu. One je počeo da snima emisiju o ubistvima u Srbiji koja će se zvati "Tragovi istine".

- Karamela je promenio profesiju, sad se bavi istraživačkim novinarstvom. Otkriva razloge stravičnih ubistava rekonstrukcijom događaja, razgovara s ubicama, prenosi emotivne ispovesti... U jednoj epizodi istraživaće ubistvo najbolje drugarice Ksenije Pajčin. Pokušaće da razgovara s njenom i Filipovom porodicom i prijateljima, kao i sa stručnim timom ljudi. Takođe će otkriti šta mu je pevačica pričala poslednjih dana života - rekao je izvor blizak Karameli.

Foto: undefined

Autor sam nove emisije u fazonu crne bajke. Živimo u vremenu kada se svakodnevno dešavaju masovna ubistva, ima pedofilije, droge, i to sve treba razraditi. Obrada je na skroz drugačiji način i nije viđena u emisijama koje se emituju kod nas, više je u američkom fazonu. Baviću se isključivo istinitim događajima. Ja ne mogu ništa da promenim kad su neke stvari već učinjene, ali hoću da znam razlog zbog čega se to desilo i zašto ljudi čine zločine - otkrio je Stojićević.

Foto: YouTube screenshot

Siguran sam da sam infarkt dobio baš zbog ove emisije, koja je mnogo teška, pogotovo na terenu. Što se tiče ubistva moje Ksenije, planiram da se ozbiljno posvetim tom slučaju, samo treba psihički dobro da se pripremim za to. Neće mi biti lako, ali moram - rekao je Goran za Kurir.

J. V.

#Goran Stojićević Karamela

#Ksenija Pajčin

#Ubistvo

'